Clash of Clans
Pegi rating : Vanaf 7jaar ( getest vanaf 5jaar )
Supercell
Link : hier downloaden

Speel mee met miljoenen andere spelers en bouw je eigen dorp, richt een clan op en neem deel aan epische clanoorlogen.

Barbaren met een snor, tovenaars die vuur schieten en andere unieke troepen wachten op je. Stap de wereld van Clash of Clans binnen.

Persoonlijke ervaring : Hier wel best als ouder erbij zitten. Let op voor de verslavingsfactor. Ik merk van mezelf dat je geneigd bent om veel je resources aan het klikken en te streven naar het verzamelen van goud en elixir. Ze bieden genoeg randopdrachten aan om uw aandacht te vragen. Met goede afspraken in het gezin is dit wel een heel leuke game. Aandacht voor het gebruik/verbruik van de groene muntjes. Deze zijn kostbaar. Er wordt wel aangeboden om resources te kopen, maar als je uw kind daarop wijst, weet hij/zij wat ze wel en niet mag doen. Bij upgrades van gebouwen, ben je als gebruiker ook verplicht om een gedurende tijd te wachten. Dit zorgt ervoor dat je toch ook wel je geduld/ongeduld traint.