Dino Bash – Dinosaurs v Cavemen Tower Defense Wars

Pegi rating : Vanaf 10jaar ( getest vanaf 6j )
Tilting Point
Link : hier downloaden

Dinosaurussen en hun eieren worden aangevallen door hongerige holbewoners en alleen jij kunt de dino’s redden in dit actievolle dinosaurusverdedigingsspel. Doe mee aan de Jurassic-strijd!

Leid de dinosaurussen in een Jurassic touwtrekwedstrijd tegen primitieve mensen om je dinosaurusei te verdedigen tegen hun genadeloze eetlust! Bouw grondverdediging, zet luchtaanvallen in en roep dinosaurussen op om uitsterven te voorkomen!

Persoonlijke ervaring : Een ontspannen game met hele leuke grafische elementen. Het is de bedoeling dat je hier goed nadenkt over welke dieren je plaatst. Je kan punten/appels verzamelen aan de hand van de tijdsduur. Vanzelfsprekend is een kleine dino minder sterk dan zeg maar een T-rex. Hier moet je het ei beschermen tegen de holbewoners. Je kan dit doen door zoveel mogelijk dino’s te plaatsen voor ze aan het ei kunnen komen.