Fishdom
Pegi rating : Vanaf 3jaar
Playrix
Link : hier downloaden

Heb je Fishdom al eens geprobeerd? Nee? Haal dan diep adem en waag de sprong in het diepe naar deze onderwaterwereld!

Duik in uitdagende en superleuke 3-op-een-rij-levels met een uniek verhaal. Decoreer je aquariums en creëer een gezellig thuis voor al je mooie vissen. Voer ze, speel met ze en kijk hoe ze met elkaar omgaan. Hé, je vissenvriendjes wachten op je, dus waag de plons!

Persoonlijke ervaring : Een heel rustige game, met leuke grafische elementen. Eerst moet je het venster van je aquarium schoonmaken met een spons. Daarna kan je beginnen met je aquarium te vullen met onderdelen. Je moet opdrachten spelen om muntjes te verzamelen. Daarna kan je ook vissen toevoegen in je aquarium. De beestjes van Finding Nemo ( Nemo en Dory ) zitten geïntegreerd in de game.