Kingdom Rush – Tower Defense Game
Pegi rating : Vanaf 7jaar ( getest vanaf 6jaar )
Ironhide Games
Link : hier downloaden

Stort je in de actie van de beste Tower Defense-game ooit!
Gebruik je strategie om het koninkrijk te verdedigen en de krachten van het kwaad te verpletteren met een enorm arsenaal aan torens en spreuken tot je beschikking! Voer het bevel over de machtigste helden en leid het grootste leger in Linirea naar de overwinning in dit unieke TD-spel dat je urenlang verslaafd houdt!

Persoonlijke ervaring : Hier wel best in het begin als ouder erbij zitten. Let op voor de verslavingsfactor. Op zich een vrij ontspannen game dat er iedere keer waves aankomen met monstertjes e.d. In feite moet je snel beslissingen kunnen maken en strategisch kunnen denken. Je hebt er geen wifi voor nodig, dus hier heb je ook geen vervelende reclame.

Trouwens een handige tip om reclame uit te schakelen is simpelweg je wifi uitzetten.
Grafisch ook heel leuk in elkaar gestoken.