Rodeo Stampede : Sky Zoo Safari
Pegi rating : Vanaf 3jaar ( persoonlijke ervaring : vanaf 5jaar )
Yodo1 Games
Link : hier downloaden

Zadel omhoog en maak je klaar om te worstelen met de beestjes aan deze kant van de savanne. Lions and Tigers and Bears zijn geen partij voor deze rodeo-ster. Gewapend met een lasso en een tien gallon hoed, slinger van de rug van stampende buffels, olifanten, struisvogel en meer. Houd je stevig vast bovenop deze stuiterende beesten en misschien win je gewoon hun harten. Als de stormloop voorbij is, begint de dierentuin! Vul bijlagen met uw viervoetige vrienden en laat uw klanten verwonderd staren. Dit is een wilde rit die je niet wilt missen – YEEHAW

Persoonlijke ervaring : Een game die toch wel beter als 5jarige gespeeld wordt. Je moet nogal een vrij snelle reflex/reactietijd hebben om als kind van het ene diertje naar het andere diertje te springen. Grafisch een leuk en ontspannen game.
Aandacht : Vrij vervelende reclame tussendoor, maar eventjes wachten en het kruisje aanvinken en het is opgelost. De advertenties zijn nog vrij child-proof.