Space Shooter – Galaxy attack – Galaxy shooter

Pegi rating : Vanaf 3jaar ( persoonlijke evaring : vanaf 5jaar )
ONESOFT
Link : hier downloaden

– Gezagvoerder! Gezagvoerder! We zijn in gevaar !!!
– Gezagvoerder! We hebben je hulp nodig! Ons sterrenstelsel wordt aangevallen door buitenaardse schutters👽👽👽
– Gezagvoerder! De buitenaardse indringers verslaan onze ploeg, ze hebben alle galactica vernietigd! Space team wacht op uw bestelling! Geef het schip opdracht om de Galaxian en de omringende asteroïden te beschermen.
– Spring op schip! NU!

Persoonlijke ervaring : Volgens PEGI geven ze vanaf 3jaar, maar persoonlijk vind ik dat de game nogal ‘druk’ is voor een 3jarige. Als 5jarige kan je dat beter plaatsen dat er heel veel beestjes op je afkomen. Als 3jarige zal het kind sneller geneigd zijn om nerveus te komen.