Super Mario Run
Pegi rating : Vanaf 3jaar
Nintendo Co. Ltd
Link : hier downloaden

Een nieuw soort Super Mario-game, die je met één hand kunt spelen!

Je bestuurt Mario door het scherm aan te raken terwijl hij automatisch door het level rent. Met de juiste timing kun je Mario stijlvolle moves en sprongen laten doen om munten te verzamelen en het eindpunt te bereiken!

Persoonlijke ervaring : Je begint altijd met een tutorial/opwarm game. Je kan als kind wel het één en ander teveel klikken. Hier is het aan te raden om als ouder er eventjes erbij te zitten en ze mee te begeleiden. Je hebt een eilandje dat je kan upgraden met muntjes. De muntjes kan je verzamelen door opdrachten te spelen. Een heel rustige game waarin je maar 1 wereld hebt ( gratis ). Van die 1e wereld heb je 3 levels die je gratis kan spelen. Vanaf dan is het een betalende game. De 1e game is de tutorial, dus in feite heb je 2 officiële levels om te spelen.  Bij de tutorial leggen ze alles voldoende uit om de game te begrijpen.