Benieuwd hoe wij te werk gaan?
Neem zeker en vast een kijkje op onze uitgewerkte cases!

Wij staan voor je klaar!

#1 : Fresh and cool

Fresh & Cool streeft naar verse, pure en kwaliteitsvolle producten met net dat tikkeltje meer.

Speciaalzaak Fresh&Cool is meer dan een fruit-en groentenwinkel. Je vindt er zoveel lekkers zoals tapasschotels, raclette en andere kaas- en vleesplanken, zelfs alle ingrediënten voor je eigen pizzaparty of wokfeestje thuis.

Deze delicatessenwinkel in het hartje van Waregem heeft twee trotse zaakvoersters die ook als koppel door het leven gaan: Isabelle en Nele. Isabelle trotseert drie keer per week de vroege uurtjes om verse producten te kiezen op de vroegmarkt. Nele staat voor de smaak en de kwaliteit van haar verse, huisbereide gerechten. Een golden team!

Fresh&Cool is een (h)eerlijke zaak waar kwaliteit en versheid centraal staan.

Isabelle trotseert dan ook keer op keer de vroege uurtjes om zelf naar de vroegmarkt te gaan.

Bij ons vind je verse en pure producten met net dat tikkeltje meer.

Structuur

Ons klankbord

Eerst en vooral luisteren we naar de klant wat men allemaal online heeft aan te bieden. We hebben hier een onderscheid gemaakt in aanbod en assortiment. Het aanbod betreft afhaalpakketten gaande van aperitiefplanken tot kaasplanken en wokschotels. Hier hebben we de beslissing gemaakt om alles op 1 pagina op te lijsten, zodat de bezoekers in één oogopslag direct weet waaruit hij kan kiezen. Zonder dat de klant al te veel pagina’s en/of kliks moeten maken om zijn product te vinden.

Bij het assortiment hebben we dezelfde manier toegepast aangezien deze pagina weinig of geen wijzigingen zal ontvangen.

Aangezien er voor meer dan  75% mobiele bezoekers zijn, hebben wij uiteraard een volledig aparte lay-out voorzien voor de bezoekers met een klein scherm. In feite gaan we altijd uit van mobile first, maar hier hebben we vooral de nadruk gelegd om de frontpage niet te druk/groot te maken en de bezoeker onmiddellijk te laten kiezen.

Het was een uitdading om het felle kleur Rose te combineren met Zwart, Wit en Grijs.

Dit benadrukt wel het belang van een mooie gedetailleerde foto die transparant is met de achtergrond. Hierop heeft Fresh & Cool beroep gedaan op onze dienst Fotografie.

Daarnaast heeft de klant hun teksten naar ons gestuurd en wij hebben die aangepast, zodat het leuker is om te lezen en een betere score heeft naar vindbaarheid op het internet ( SEO ). Hiervoor hebben we onze copywriter ingeschakeld.

Wil je met ons samenzitten om uw concept naar een hoger niveau te tillen ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tot binnenkort !

© Copyright all rights reserved sinds 2010 – BTW BE 0828.051.980 – powered by hvweb.be