Esports & Games

Voor velen wordt gaming gezien als een ontspanning/hobby, maar onderschat de invloed niet op de Millennials en de laatste generatie Z.
Meer en meer zijn er invloeden vanuit sociale media e.d. waar grote brands maar al te graag op inspelen zoals o.a. Coca-Cola, Audi, Monster Energy, Intel, Axe, Red Bull, Kia Motors, Alienware, Pringles, …

Is het een sport?

Daarnaast wordt de esports competitie stilletjes aan gezien tot een echte sport. Er zijn genoeg gelijkenissen met de sportwereld. Hier spreken we van een oog-hand coördinatie, fysieke fitheid e.d.
Natuurlijk is er ook het negatieve effect van een verslaving mogelijk. Hierin is dus een goede balans nodig tussen verschillende onderdelen/factoren.

sector one image

Apps en Games vanaf 3jaar

Momenteel zijn we volop een lijst aan het maken van apps & games vanaf 3jaar.
Deze worden samen getest met kind en in het bijzijn van een ouder.
Daarna wordt er een persoonlijke mening aan toegevoegd.

Financieel

In april 2019 heeft de groep Deloitte Corporate Finance LLC en The Esports Observer een grondige analyse gedaan. In 2018 is er voor $ 4.5 biljoen dollar geïnvesteerd in de esports scene. Ten opzichte van 2014 is dit een stijging van 103 %

Het bedrijf Twitch is in 2014 voor $ 970 miljoen dollar verkocht aan Amazon. De waarde van Twitch ( Q4 2019 wordt nu op $ 3.79 biljoen dollar geschat.

Influencer Marketing

Er zijn tal van influencers die in de esports hun professionele carrière maken.
Twitch is de nieuwe televisie!

twitch logo
twitch printscreen

Lokale activatie

outplayed esports center logo

De esports en gaming hub in Kortrijk, de gaming hoofdstad van België. Ze richten zich op elke type gamer, jong en oud, die een interesse heeft in esports. Uiteraard zijn ook niet-gamers die willen kennismaken met één van ‘s werelds populairste entertainment vormen welkom.

Outplayed.be

Wij helpen je graag met jouw esports project: neem contact!

© Copyright all rights reserved sinds 2010 – BTW BE 0828.051.980 – powered by hvweb.be